ΚΑΙΡΟΣ · LIVE17°CΝεφώσεις52% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Σλότερμπεκ για τα ματς με Σερβία και Ελλάδα

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 32



Χωρίς τον Νίκο Σλότερμπεκ θα παραταχθεί η Γερμανία στις δύο επόμενες αναμετρήσεις της στο Nations League, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τέθηκε εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο στόπερ της Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια της προθέρμανσης.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού αστραγάλου, γεγονός που τον αφήνει εκτός από την αναμέτρηση με τη Σερβία (01/10, 21:45).Η απουσία του, ωστόσο, δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Σλότερμπεκ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στην Τούμπα (04/10, 21:45), με τη γερμανική ομάδα να καλείται να προχωρήσει χωρίς άλλη μία επιλογή στο κέντρο της άμυνάς της.

Ο 26χρονος αμυντικός είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού και από την προηγούμενη αναμέτρηση στο Άουγκσμπουργκ, με τον Γιαν Αουρέλ Μπίσεκ να λαμβάνει τη θέση του στο πλευρό του Γιόναθαν Τα.

Πώς θα παίξει η Γερμανία χωρίς τον Σλότερμπεκ Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, οι Βαλντεμάρ Άντον και Μαλίκ Τιάο πρόκειται να αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο της Γερμανίας απέναντι στη Σερβία, ενώ το ίδιο δίδυμο είναι πιθανό να ξεκινήσει και στην Τούμπα κόντρα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, 5 ποδοσφαιριστές από το πρώτο γκρουπ που είχε επιλεχθεί θα παραμείνουν στη διάθεση του Κλοπ.

Αποτελεί τους Φιν Ντάμεν, Φίλιπ Τρόι, Γιάνικ Ένγκελχαρντ, Μπαμπασέ Κοντέ και Σερζ Γκνάμπρι.

Σε σύνολο, ο Γερμανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές, καθώς σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα δεν πρόκειται να κληθεί αντικαταστάτης για τον Σλότερμπεκ.

Στο δεύτερο γκρουπ βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Ντάβιντ Ράουμ, Μαλίκ Τιάου, Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, Νικ Βόλτεμαντε και Λέναρτ Καρλ.

Σε σύνολο εννέα ποδοσφαιριστές περιμένουν ακόμα να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με την Εθνική Ανδρών της Γερμανίας.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι οι Νόα Ατουμπόλου, Φιν Ντάμεν, Γιόνας Ούρμπιγκ, Φιν Γέλτς...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 17 °C · 52%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies